Veilig transport – Retourzendingen

Veilig transport – Retourzendingen

In principe gebeurt de levering op dinsdag. Uw bestelling zal worden verzonden van zodra de betaling van de klant wordt ontvangen. De data en leveringstermijnen zijn louter contractueel in de mate waarin ze duidelijk worden bevestigd door SO MAGIC (SOCI SILVANA) in geschreven vorm.

De levering van de bestelde artikelen is enkel mogelijk binnen Europa.

Als de gekozen transporteur niet beschikbaar is, dan zal de levering worden verzorgd door een transporteur die wordt gekozen door SOCI SILVANA. De verzendkosten worden aangerekend aan de klant. De huidige verzendkosten kunnen worden geraadpleegd in de webshop van SO MAGIC.

Als de levering uitzonderlijk niet mogelijk is binnen de aangegeven termijn, zal SOCI SILVANA (SO MAGIC) de klant hier schriftelijk van op de hoogte brengen. De klant beschikt over een herroepingsrecht dat hij onmiddellijk schriftelijk moet doen gelden.

We werken voornamelijk met de leveringsdiensten van Bpost.

De verzendkosten omvatten de verpakking, vrachtverwerking en verzendkosten.

U vindt een volledige paragraaf betreffende de specifieke kenmerken van de levering in punt 6-b van de algemene verkoopsvoorwaarden.

De retourzendingen

Voor een beter begrip, vindt u hieronder enkele eenvoudige voorbeelden die de situatie beter zullen verduidelijken.

•U hebt uw pakketje goed ontvangen, het artikel wordt bij u geleverd, maar bevindt zich in slechte staat. •U heeft 14 dagen de tijd om ons hier schriftelijk (via e-mail) van op de hoogte te brengen, vanaf de datum waarop het pakketje bij u werd afgeleverd.

•Facultatief: Neem een foto om het defect te illustreren.

•De verzendkosten zijn voor onze rekeningen. Wij zullen u cash terugbetalen OF u ontvangt hetzelfde artikel dat wij opnieuw naar u zullen opsturen.

•Het artikel moet ons binnen een termijn van maximaal 14 dagen worden teruggestuurd. Hierbij wordt rekening gehouden met de verzenddatum.

•Het artikel mag niet gebruikt zijn.

•U heeft uw pakketje niet ontvangen. •Neem contact op met onze SOCI SILVANA (SO MAGIC) en vermeld uw ordernummer.

•Adres voor retourzendingen:

SOCI SILVANA – SO MAGIC

Rue du Campiau 303

7390 QUAREGNON

België

Aarzel niet om contact op te nemen met onze Dienst Na Verkoop / Klantendienst voor meer informatie.